Abonnement

Skript Historisch Tijdschrift is een onafhankelijk wetenschappelijk blad dat vier keer per jaar verschijnt. De redactie, bestaande uit studenten en pas afgestudeerden, wil bijdragen aan actuele historische debatten, en biedt getalenteerde studenten de kans om hun werk aan een breder publiek te presenteren.

 

Zo organiseert Skript jaarlijks de Skriptieprijs voor de beste bachelorscriptie van Nederland met een historische insteek, waarbij de drie finalisten een artikel publiceren in Skript. Daarnaast reikt Skript ook elk jaar de Essayprijs uit onder eerstejaarsstudenten aan de Universiteit van Amsterdam. Het winnende essay wordt eveneens gepubliceerd. Skript is ook altijd op zoek naar kopij.

 

Skript verschijnt vier keer per jaar en bestaat uit ongeveer 75 pagina’s aan artikelen, interviews, recensies, een column en een opiniestuk met een historisch-wetenschappelijk inslag. Een keer per jaar komt er tevens een speciaal themanummer uit dat uit meer pagina’s bestaat. Zo ging het themanummer in jaargang 42 over kritische geschiedenis.

 

U wordt al abonnee voor € 22,50 per jaar. U krijgt hiervoor:

 

  • vier nummers van Skript Historisch Tijdschrift thuisgestuurd;

  • inclusief een themanummer;

  • inclusief verzendkosten.

Bekijk hier de algemene voorwaarden